GRAPHITE ASH-ACOUSTIC

107,63
Hinnat sisältävät ALV
600x2400mm 74,74 eur/m2-10 kg
600x2970mm 74,74 eur/m2-13 kg
TIETOJA
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
EI MELUA - EI STRESSIÄ
ÄÄNITESTI - LUOKKA A
Avaa vaimennuskäyrä
AKUSTIIKKAPANEELIT VOIDAAN ASENNENTAA SEINÄÄN TAI KATTOON
ASENNUSOHJEET

TIETOJA

TIETOJA

Nordecan akustiikkapaneelit ovat moderni ja hienostunut ratkaisu halutun muotoilun luomiseen. Olemme erityisesti valinneet viilun siten, että siinä on pieniä halkeamia ja ryppyjä, koska haluamme akustiikkapaneelien näyttävän luonnollisilta ja miellyttäviltä. Kaikki paneelimme valmistetaan Latviassa ja haluamasi mitan voit valita valikosta. Voit asentaa akustiikkapaneelit muutamilla työkaluilla ja asennusohjeidemme avulla varmistat turvallisen prosessin. Akustiikkapaneelit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi tiloissa, joissa kaiku on ongelma. Käsitellystä muovista valmistettu akustinen suodatin imee ääniaallot eikä heijasta ääntä sisätiloissa. Yleisesti ottaen ääni minimoidaan. Vaihtoehtoja on rajattomasti. Paneelit ovat standardikokoisia, mutta niitä on erittäin helppo leikata projektisi mukaisesti. Levyt voidaan leikata sahalla ja huopa veitsellä. Käytä akustiikkapaneeliamme luodaksesi terveellinen ääniympäristö sinulle, työntekijöillesi tai perheellesi.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Pyrimme huolehtimaan ympäristöstämme sekä paneelien koostumuksen että tehtaamme osalta. Käytämme kierrätettyjä materiaaleja työskentelyssämme. Akustiikkapaneelin takapuoli (huopa) on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

EI MELUA - EI STRESSIÄ

EI MELUA - EI STRESSIÄ

Akustiikkapaneelit ovat ihanteellisia käytettäväksi tiloissa, joissa kaiku aiheuttaa ongelmia. Käsitellystä muovista valmistettu akustinen suodatin imee ääniaallot eikä heijasta ääntä takaisin sisätiloihin. Yleisesti ottaen äänitaso vähenee.

ÄÄNITESTI - LUOKKA A

ÄÄNITESTI - LUOKKA A

Grafiikan perusteella näyttää siltä, että paneelit ovat tehokkaimpia taajuuksilla 300 Hz - 2000 Hz, mikä kattaa suuren alueen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että paneelit vaimentavat sekä korkeita että matalia ääniä. Äänekäs puhe ja normaali kodin melu sijoittuvat taajuusalueelle 500 Hz - 2000 Hz, ja grafiikan perusteella juuri täällä akustiikkapaneeli on tehokkaimmillaan.

Tässä näkyvä äänitesti perustuu akustiikkapaneelien asentamiseen 45 mm levyiselle nauhalle, jossa on mineraalivillaa paneelien takana. Tämä on erityisen tärkeää, jos tilan akustiikka on huono.

Toimistossa hyvä akustiikka voi olla erittäin hyödyllistä, koska terveellinen ääniympäristö tekee työntekijöistä onnellisempia ja tehokkaampia. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että ravintoloissa, joissa on hyvä akustiikka, jokainen asiakas tuo enemmän tuloja kuin ravintoloissa, joissa akustiikka on huono. Toisin sanoen, hyvän ääniympäristön luominen on tärkeää terveydellesi.

Avaa vaimennuskäyrä

AKUSTIIKKAPANEELIT VOIDAAN ASENNENTAA SEINÄÄN TAI KATTOON

AKUSTIIKKAPANEELIT VOIDAAN ASENNENTAA SEINÄÄN TAI KATTOON

Paneeli on erittäin joustava, ja sitä voidaan käyttää kauniin seinäpinnan luomiseen olohuoneessa, baaritiskin takana ja päätypaneelina makuuhuoneissa.
Vaihtoehtoja on rajattomasti. Paneelit ovat standardikokoisia, mutta niitä on erittäin helppo leikata projektisi mukaisesti. Levyt voidaan leikata sahalla ja huopa veitsellä.

ASENNUSOHJEET