DARK GREY OAK-ACOUSTIC

5,00
Hinnat sisältävät ALV

Koko: Korkeus korkeimmasta kohdasta alimpaan kohtaan.

Leveys- 620mm

Paksuus- 22mm

Sauman koko- 15mm

Paino- 3,65 kg

TIETOJA HEXAGON
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN
EI MELUA - EI STRESSIÄ
ÄÄNITESTI - LUOKKA A

TIETOJA HEXAGON

TIETOJA HEXAGON

Uudet kuusikulmaiset Hexagon paneelimme. Kuusikulmaisten akustisten paneelien avulla voit aivan uudella tapaa hyödyntää mielikuvitustasi sisustuksessasi. Tunne uudenlainen elämys tilassasi. Hunajakennoa muistuttava kuusikulmaisten akustisten paneeliemme kokoelmamme antaa järjestyksen tunteen. Kuusikulmio tekee seinistä visuaalisesti kevyitä, ilmavia ja monimuotoisempia. Samalla se voi myös luoda rauhoittavan ja klassisen sisustuksen.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Pyrimme huolehtimaan ympäristöstämme sekä paneelien koostumuksen että tehtaamme osalta. Käytämme kierrätettyjä materiaaleja työskentelyssämme. Akustiikkapaneelin takapuoli (huopa) on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

EI MELUA - EI STRESSIÄ

EI MELUA - EI STRESSIÄ

Akustiikkapaneelit ovat ihanteellisia käytettäväksi tiloissa, joissa kaiku aiheuttaa ongelmia. Käsitellystä muovista valmistettu akustinen suodatin imee ääniaallot eikä heijasta ääntä takaisin sisätiloihin. Yleisesti ottaen äänitaso vähenee.

ÄÄNITESTI - LUOKKA A

ÄÄNITESTI - LUOKKA A

Grafiikan perusteella näyttää siltä, että paneelit ovat tehokkaimpia taajuuksilla 300 Hz - 2000 Hz, mikä kattaa suuren alueen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että paneelit vaimentavat sekä korkeita että matalia ääniä. Äänekäs puhe ja normaali kodin melu sijoittuvat taajuusalueelle 500 Hz - 2000 Hz, ja grafiikan perusteella juuri täällä akustiikkapaneeli on tehokkaimmillaan.

Tässä näkyvä äänitesti perustuu akustiikkapaneelien asentamiseen 45 mm levyiselle nauhalle, jossa on mineraalivillaa paneelien takana. Tämä on erityisen tärkeää, jos tilan akustiikka on huono.

Toimistossa hyvä akustiikka voi olla erittäin hyödyllistä, koska terveellinen ääniympäristö tekee työntekijöistä onnellisempia ja tehokkaampia. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että ravintoloissa, joissa on hyvä akustiikka, jokainen asiakas tuo enemmän tuloja kuin ravintoloissa, joissa akustiikka on huono. Toisin sanoen, hyvän ääniympäristön luominen on tärkeää terveydellesi.